Liste over samarbejdspartnere som vi anbefaler

Vi er ved at udbygge vores netværk, så flere kan få nytte af vores rullende cykelværksted og dermed kan få mere kvalitet og tid på cyklen.
Vi har samlet en liste her over vores samarbejdspartnere som er med til at fuldføre vores mission om at bidrage til et sundere, grønnere og tryggere liv.

 

Bikewithus
Bikewithus er et lokalt rejsebureau, stiftet af Stine og Malthe fra Harboøre, som har specialiseret sig i unikke cykelferier og vandreture langs Vestkysten. Værdierne er oplevelser, enkelthed og bæredygtighed, som fint overlapper Lemvig Cyklers værdier(sund, grøn, tryghed).Her er alt arrangeret og man skal bare tænke på at nyde øjeblikkene og stunderne med sine kære. Vi er taknemmelige at få lov til at bidrage med at gæsterne får en uforglemmelig ferie i det vestjyske. Bestil vandreferien her eller bestil cykelferien her!

 

Meerundhus.de
Meer und hus er en tysk sommerhusformidling med stort lokalkendskab til Lemvig-Harboøre-Thyborønområdet. Vi er glade for at kunne hjælpe deres gæster, hvis der er brug for det. Besøg deres hjemmeside her - den er kun på tysk - sorry: Meerundhus