Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger

Lemvig Cykler

CVR: 29863938
Skovvej 16, 7620  Lemvig
info@lemvigcykler.dk
Telefon: 60154317

Betaling

Vi modtager bankoverførsel, mobilpay og kontanter. Der opkræves ikke gebyr ved betaling hos Lemvig Cykler

Beløbet beder først om betaling efter vi har udført servicen  

Levering og fragt

Når du gennemfører ordren kommer vi til dig indenfor 1-2 dage og laver servicen. Der kan i sjældne tilfælde forekomme den situation at der opstår noget uforudset lige fra at der mangler en reservedel når vi står ude ved cyklen eller at situationen er således at det er en anderledes reparation der bør udføres end først bestilt. I dette tilfælde vil vi altid kontakte kunden inden vi går videre. Vi tager også højde for uforudsete begivenheder kan forekomme såsom ekstremt uvejr, pludselig sygdom, coronarestriktioner og lignende kan gøre at vi ikke er i stand til at gennemføre til aftalt tid. Kunden hæfter aldrig i sådanne tilfælde og kan altid annullere ordren indtil servicearbejde er påbegyndt.

 

Fortrydelsesret

Du kan altid fortryde dit servicekøb eller ændre i bestillingen inden vi har påbegyndt opgaven. Ring venligst til 60154317 eller send en mail til info@lemvigcykler.dk, så løser vi det. Husk vi er her for dig, så ring eller skriv endelig.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for de fleste cykler. Det er købers ansvar at få tilbagebragt varen og vi tager imod alle slags forsendelser til vores virksomhedsadresse - vi afhenter ikke post hos pakkecentre mv.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. En reklamation kan kun godkendes såfremt fejlen fandtes ved leveringstidspunktet på produktet eller på reparationen. Dvs. slitage eller fejlbenyttelse indgår ikke under reklamationsretten. Vi oplever nogle gange at der er kørt med for lidt dæktryk og dette gør at dækket slides uforholdsmæssigt meget og får rifter. Dette dækkes ikke fx ikke af reklamtionsretten, da fejlen ikke skyldes en fabrikationsfejl.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Er reklamationen berettiget kommer vi til dig og fixer det.

Du reklamerer ved at skrive til info@lemvigcykler.dk

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det drejer sig om at videregive relevante oplysninger til fragtfirmaer, som skal bruge for at levere til dig. Specifikt handler det om navn, adresse, telefonnummer og email.
 
Personoplysningerne registreres hos Lemvig Cykler og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.lemvigcykler.dk er Kenneth Saikkonen Jørgensen.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lemvigcykler.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kenneth  Jørgensen på emailadresse info@lemvigcykler.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10/2-2022

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular