Bikefit hjemme hos dig på din cykel

Vi er certificeret i bikefitting via Bikefit©-uddannelsen. Det er et bikefit der tager udgangspunkt i cyklistens vigtigste kontaktpunkt med cyklen - nemlig foden og pedalen. Ved at få benet, foden og pedalen korrekt så kan det reducere pine bagi, i knæerne, hoften, sovende hænder, fødder. Vi starter med pedalerne og derefter indstiller vi sadel og styr.
Faktisk vil man med opleve en WOW-effekt efter et Bikefit og du vil opleve maksimal komfort og en super oplevelse hvor du optimerer din performance geometrisk set.


Ved cykling er fødderne nemlig låst til pedalerne. Du kan altid justere dig lidt på sadlen, holde anderledes på styret. Det gør ikke at man skal ignorere styr- eller sadelpositionen, men udgangspunktet bør altid være korrekt fod/pedalposition.  Fodens placering er nemlig afhængig af hvor pedalen befinder sig på cyklen. Fx forestil dig at skulle løbe direkte i en andens fodspor - du vil komme frem, men det ville ikke være en præstation hvor det var muligt for dig at løbe optimalt - måske ville du også få ondt. På cyklen er dine fødder tvunget i den position som dine klamper har på skoene når de klikker i pedalen. Afstanden mellem dine pedalarme og længden af pedalakslen tager ikke højde for din krop. Det er blot en standard som er sat for at tillade nok plads så sin din hæl ikke rammer cykelstellet eller pedalarmen.

På en 40 km cykeltur vil den gennemsnitlige cyklist lave 5000 pedalomdrejninger. Men en cadencesensor tager jo ikke højde for 2 pedaler, så reelt belastes din krop for samme bevægelse 10000 gange på blot en cykeltur. Derfor er det vigtigt at fod/pedal-positionen er korrekt.

Vi tilbyder 2 former for bikefit - en fuld bikefit og en foot-correction-bikefit(knæ, sko- og pedalanalyse).

Vi kommer hjem til dig og udfører bikefit på din egen cykel - på den måde sikrer vi os at du får det du skal have straks - du får naturligvis alle datapunkter, så du har referencer til fremtidig brug. Vi har det nødvendige udstyr til at sætte cyklen op i, lasermåling, veloangle-målerværktøj, goniometer(G-meer/vinkelmåler), Forefoot Measuring Device(måler tilt op foden), stemsizer-tool til at måle optimal længde/vinkel af frempind og software. Herudover har vi komfortsindlægssåler, plastikklamper til at kompensere for forskellig benlængde, kiler til klamper med forskellige gradhældning, kiler til at placere under sålen både ved forfoden samt hælen samt spacere og pedalakselforlængere til at justere selve pedalens placering. Alt dette undtaget pedalakselforlængere er inkluderet i et fuldt bikefit. Vi har også et fuldt sortiment i frempinde til at justere styrpositionen. Frempinden koster 300 kroner.

Priser:
Foot-correction-bikefit             1100,- kr(cirka 1,5-2 timers varighed)
Fuld bikefit                                1900,- kr(cirka 3 timers varighed)

En uge efter bikefittingen kontakter vi dig igen for at følge på om alt er som det skal være.

Vi kommer til dig i Lemvig, Holstebro og Struer kommuner. Ring nu til Kenneth Jørgensen på 60154317 og aftal tid. Du skal også være velkommen til at sende os en mail på info@lemvigcykler.dk